آخرین اخبار
معاون مالی دانشگاه پیام نور خبر داد: پرسنل دارای بیماری تنفسی دانشگاه پیام‌نور، دور کار شدند معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور گفت: تمام پرسنل دانشگاه پیام‌نور که دارای بیماری‌های تنفسی زمینه‌ای هستند تا ۱۴ اسفند ماه به دورکاری می‌روند.

به گزارش روابط عمومی، حسن علیزاده افزود: با توجه به صحبت های وزیر بهداشت و به منظور پیشگیری از ابتلای همکاران دارای بیماری های زمینه ای، تمام همکاران علمی و اداری دانشگاه پیام نور سراسر کشور که دارای بیماری های زمینه‌ای تنفسی، ریوی، دیابت، آسم، بیماری های خاص هستند، و همچنین بانوران باردار تا پایان هفته آتی( ۱۴ اسفندماه) با هماهنگی مدیر ذیربط و ارائه مدرک معتبر از پزشک متخصص، می‌توانند به صورت دور کاری وظایف محوله را انجام داده و نیازی به حضور فیزیکی نیست.

وی ادامه داد: مدارک مثبت پس از پایان دور کاری توسط پزشک معتمد دانشگاه بررسی و تایید می شود.

دکتر علیزاده همچنین بیان داشت: به منظور مساعدت با همکارانی که برای ایمنی بیشتر درخواست استفاده از مرخصی دارند ولی فاقد ذخیر مرخصی هستند، می توانند از مرخصی سال آینده استفاده کنند.

بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا، دانشگاه‌های سراسر کشور به مدت یک هفته تعطیل هستند.